Twins

Apabila budak 6A dan 6B bergambar :D

Hye there, assalammualaikum! today im gonna tell ya about the Singing Competition. 
It began like this.... CHAK! haha sakai xD

Aku bangun pukul 6 pagi. hahaha semangat punya pasal. sakinah pon sama jugak. pegi sekolah pakai t-shirt kelas dulu. ngan selipar, kasut kitorang basah sebab main hujan :D kat sekolah macam biasa, hari jumaat baca yassin. pastu Ustaz Rashid cakap anak Ustaz Helmi meninggal dunia. okay sedih kot. aku jumpa ustaz, aku cakap 'TABAHKAN HATI EH USTAZ' then aku terus menangis weh. tak tau kenapa.

Okay no need to be too sad because we cant do anything for it. doakan sahaja. life must go on! pukul 9 lebih kitorang pegi tukar baju. hahahaha baju kurung eh baju kurung. baju kitorang sama, semua orang fikir kembar. trolololol xD kitorang pakai baju kurung sebab kitorang tau budak2 lain mesti pakai baju glamour glamour. hahaha so kitorang takde saingan lah~ ROFL

Lepas rehat baru start. the NERVOUS feeling came to me and disturbed my life. hahaha cuak lah gila, kecut perut aku. kitorang undian ke-2 untuk duet. kitorang standby kerusi, stand microphone and percussion. mula mula sakinah kata tak nak duduk. pastu aku dah pening, tanya alep. alep kata duduk. okay DUDUK ye murid murid. 

Nama kitorang pon disebut oleh Priya, pengerusi majlis kita. ya Allah i was like OMG betul ke ni? perasaan nervous tu lagi melambung lambung. haihhh kitorang pon naik lah pentas. hahaha yg lawak nya kan time nak bagi salam tu, aku bagi punya lah sampai warahmatullahi wabarakatuh aku sebut. nervous punya pasal huahuahua :3 Alep ngan Syahirah jadi photographer, time nyanyi tu dorang siap kacau. haha aku menyanyi tersenyum je kot. LOL sakinah suara hampeh, tak nak keluarkan. aku tengok muka nak tido je hahaha.

Then, dah habis kitorang lepak kat depan pejabat. tengok budak2 lain nyanyi. aku suka Rashidah ngan Syuhada nyanyi lagu price tag. cool gila kot. dorang tukar rentak sikit2. JELOUS. K. so now focus kat nasyid and choir pulak. Syahirah sakai dia tak rakam kitorang nyanyi. eiii geramnya! btw, Faten aku dah baca blog kau tadi. haha never mind kalau kau tak datang pon. kaki kau sakit takkan nak paksa. get well soon! :D Kbye